1. Se spală carnea, se şterge cu un prosop absorbant de bucătărie şi se taie cubuleţe. Se condimentează cu sare, piper şi boia dulce şi iute şi se lasă câteva minute la frigider.
  2. Separat, se curăţă castraveţii şi usturoiul, se toacă mărunt, se amestecă cu un praf de sare şi se adaugă iaurtul frecat în prealabil cu 1-2 linguriţe de ulei de măsline.
  3. Se pune uleiul să se încingă şi se prăjesc bucăţelele de carne de porc. După ce s-au rumenit, se scot într-un bol tapetat cu hârtie absorbantă şi se lasă să se scurgă.
  4. Pe un platou, se aşază ardeii tăiaţi felii, roşiile rondele, ciupercile, bucăţile de carne şi salata de castraveţi cu iaurt. Carnea se stropeşte cu sos de soia, după preferinţă, şi se serveşte cu legumele crude.