1. Se cerne făina într-un bol, se face o gaură la mijloc şi se pune margarina tăiată cubuleţe. Margarina trebuie să fie lăsată, în prealabil, la temperatura camerei pentru a se putea încorpora cu restul ingredientelor.
2. Se adaugă sarea, iaurtul sau apa minerală şi oţetul. Se amestecă bine toate ingredientele pentru aluat până se obţine o cocă elastică. Dacă mai este nevoie, se mai adaugă puţin iaurt sau apă minerală. Coca se înfăşoară în folie şi se lasă la rece în jur de o oră. Se scoate şi se mai frământă 5-10 minute, apoi se mai lasă 30 de minute la rece.
3. Separat, se pregăteşte umplutura de carne. Se taie ceapa mărunt şi se înmoaie în uleiul încins. Se adaugă carnea tocată şi se amestecă uşor să nu se lipească.
4. După ce s-a făcut carnea, se lasă câteva minute să se răcorească, se adaugă verdeaţa tocată mărunt, condimentele, oul şi se frământă bine. Se scoate aluatul, se întinde pe planşetă şi se porţionează. Pe fiecare fâşie se pune compoziţia de carne şi se strânge apoi. Se taie cu o formă specială, se ung cu ou şi se coc. După ce s-au rumenit, se scot, se lasă să se răcorească şi se servesc calde.