Reflexii orange

1. Se storc portocala şi grepfrutul, iar sucul filtrat se toarnă în pahar. Se adaugă jumătatea de lime tăiată bucăţele şi câteva cuburi de gheaţă. Se serveşte rece.

Albă ca zăpada

1. Se amestecă sucul de lămâie cu cel de ananas şi se ornează cu o feliuţă de lime.

Relaxing brize

1. Se pun în mixer 3 castraveţi, iar cel rămas se taie rondele. Se amestecă compoziţia din mixer cu apa şi cu sucul de lămâie şi se pun toate într-un pahar înalt. Se adaugă feliuţele de castravete, se ornează cu frunze de mentă şi se serveşte rece.

Elixirul tinereţii

1. Se spală roşiile, morcovii şi merele şi se pun la stors în storcătorul de fructe. Sucul se serveşte rece, cu un praf de sare şi frunzuliţe de busuioc pentru un gust deosebit şi pentru decor. Acest suc este foarte hrănitor, fiind un tonic excelent.

Fantezie orange

1. Se spală morcovii şi se pun la stors în strocătorul de fructe. Portocalele se curăţă de coajă şi se pun şi ele la stors, împreună cu jumătatea de lămâie verde. Coaja se păstrează pentru decor. Se amestecă sucul de morcovi cu cel de portocale şi se serveşte cu cuburi de gheaţă. Paharul cu suc […]

Verde crud

1. Se spală lămâile verzi, se taie rondele şi se pun la stors în storcătorul de fructe. Rădăcina de ţelină se separă de frunze. Se păstrează 2-3 frunze de decor, restul se pune în storcător împreună cu rădăcina de ţelină. Se adaugă şi puţină gheaţă, ca să iasă mai zemos sucul. Se amestecă sucul de […]

Pepene la puterea a doua

1. Se curăţă pepenele verde de coajă, se taie cubuleţe şi se pune la stors în storcătorul de fructe sau în blender. Într-o crăticioară, se pune zahărul cu 50 ml de apă şi se amestecă pe foc, până când se topeşte, formându-se un sirop. Separat, pepenele galben se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. […]

“PĂDUREA FERMECATĂ”

1. Se spală căpşunile, zmeura şi coacăzele şi se curăţă de codiţe. Se păstrează 3-4 fructe din fiecare, restul se pun la stors în storcătorul de fructe, alături de portocalele curăţate de coajă. Pune deoparte patru felii de portocală, pentru decor. Lămâia se spală şi se feliază. În fiecare pahar se pune câte o felie […]

Aroma iubirii

1. Pentru prepararea batoanelor îngheţate, se amestecă apa cu sirop. Se pregătesc forme pentru gheaţă, în care se aşază, din loc în loc, bobiţe de coacăze. Se pot folosi şi alte fructe. Se toarnă siropul deasupra şi se dau la congelator. 2. Se curăţă fragii sau căpşunele, apoi se zdrobesc, până se obţine o pastă. […]

Savoare cubaneză

1. Se varsă zahărul şi apa într-o cratiţă. Se amestecă până se topeşte zahărul, apoi se pun la fiert, până dau în clocot. Se lasă să fiarbă 5 minute. Compoziţia se ia de pe foc şi se adaugă cafeaua solubilă, apoi se pune într-un vas şi se bagă în congelator aproximativ două ore. La fiecare […]