1. Se curăţă ciupercile, se scot codiţele şi se spală.
2. Codiţele se toacă mărunt cu ceapa şi verdeaţa şi se călesc în untul topit. După ce s-au călit, se adaugă carnea de curcan şi se amestecă să nu se lipească. Se adaugă apa, se lasă să fiarbă până scade şi se condimentează cu sare şi piper, după preferinţă.
3. Se umplu ciupercile cu această compoziţie şi se pun la cuptor, în tava unsă cu unt în prealabil.
4. Între timp, se pregăteşte sosul alb. Se pune ceapa curăţată în laptele călduţ şi se lasă 10 minute, cât să-i dea gust. Se topeşte untul într-o crăticioară, se adaugă făina cernută şi se stinge cu laptele călduţ. Se amestecă continuu să nu se lipească. Se pune sare şi piper şi  se toarnă peste ciupercile coapte. Se servesc cu pătrunjel verde.