Un desert crocant și sănătos, care nu necesită cuptor sau îndemânare în bucătărie și pentru a cărui preparare nu vei pierde decât câteva minute. Ideal pentru copiii mici, va deveni preferatul… celor mari! Să facem împreună cei mai buni biscuiți crocanți din lume!

Într-o crăticioară medie pune zahărul cu untul, praful de cacao și laptele și amestecă la foc mediu 1 minut. Adaugă untul de arahide și vanilia. Amestecă rapid ca să încorporezi untul de arahide. Când se topește și se omogenizează, adaugă fulgii de ovăz și amestecă bine.

Întinde pe masă o folie de aluminiu/hârtie pergament/hârtie cerată. Ia din crăticioarăcât îți încape într-o lingură și toarnă, pe rând pe hârtie, în porții egale. Lasă la răcit până se întăresc.

Ar trebui să îți iasă cca 24 prăjiturele cu diamentrul de 7-8 cm.

Foto: 123rf.com