Friptura, cârnații și sarmalele se vor regăsi în curând pe toate mesele românilor de sărbători. Meniurile festive nu au însă savoare, fără o băutură alcoolică potrivită alături sau folosită ca “ingredient” în rețetele atent selectate, pentru a frăgezi și potența gustul preparatelor alese. 

Vinurile albe și berea, de exemplu, folosite la prepararea fripturilor, sunt cunoscute dintototdeauna de gospodine datorită faptului că frăgezesc textura cărnurilor. Pentru prăjiturile savuroase, doamnele folosesc adesea lichiorul ca ingredient secret, iar pentru sosurile speciale care însoțesc deliciile de sărbătoare, tot ele sunt cele care adaugă câte un strop de savoare cu un strop de brandy sau de vodkă.  

Pe FineStore,ro cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice, găsești peste 3.000 de produse 100% originale cu prețuri competitive, din care să alegi băutura potrivită, pentru ca bucatele de sărbătoare să fie puse în valoare. 

Vin sărbătorile, vin!

Cea mai căutată băutură alcoolică de Crăciun este, fără doar și poate, vinul, însă, pentru a te bucura cu adevărat de aroma lui, alege sortimente care se pot asocia foarte bine cu preparatele culinare tradiționale. Și cum, în țara noastră, carnea de porc este elementul de bază al preparatelor de sărbători, potrivite sunt vinurile roșii seci și demiseci.

În oferta FineStore.ro, găsești vinuri care completează perfect preparatele de sărbătoare cu buchetul lor intens şi complex, cum ar fi cele de la crame autohtone cunoscute, precum Recaș, Segarcea sau Ceptura, cât și vinuri internaționale cu care cu siguranță îți veți impresiona oaspeții.

Daca însă vrei să diversifici meniul cu salate şi mâncăruri „mai uşoare”, dar și pe cel de băuturi, este bine de știut că pe FineStore.ro găsești de la whisky la coniac, vodkă, gin, lichior, brandy, rom, vin, șampanie, vin spumant și până la băuturi tradiționale, ofertă ce satisface până și cele mai pretențioase gusturi. Printre brandurile de renume se regăsesc Gosset, Foss Marai, Dictador, Masi, Crystal Head, Clase Azul, Frapin, June, Mozart sau G Vine. 

Dacă te-ai hotărât deja asupra produselor pe care vrei să le comanzi, tot ce mai ai de făcut este să le adaugi în coș și să finalizezi comanda! Livrarea este gratuită pentru cumpărăturile a căror valoare depășește 199 de lei, iar acestea vor ajunge la ușa ta în una-două zile lucrătoare 

Comenzile pot fi ridicate și personal din depozitul FineStore din Șoseaua de Centură Nr.30A, loc. Tunari, jud. Ilfov, sau din magazinul fizic din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1. Sărbători fericite!