Orez cu spanac si mazare

O masa rapida si sanatoasa in timpul postului? Cu reteta asta de orez cu spanac si mazare nu e o problema! Iese aromat si garantat vei manca pe saturate.

Piure de broccoli cremos

Stii ca e sanatos sa mananci broccoli, insa nu mai ai idee cum sa il prepari, sa iasa gustos? Incearca un piure de broccoli cremos, dupa o reteta rapida si simplu de pus in practica!

Briose cu branza dulce si stafide

Un desert cu iz de primavara pe care trebuie sa il incerci! Uite cat de simpla e reteta de briose cu branza dulce si stafide inmuiate in rom, o gustare aromata si satioasa!

Clatite aperitiv cu spanac

Clatitele nu sunt numai dulci! Poti obtine o gustare delicioasa sau o cina rapida daca prepari niste clatite aperitiv cu spanac. Cea mai tare parte? Umple-le cu omleta si gata: Ai un mic dejun sanatos!

Pate vegetal de ciuperci – Reteta de post

Nu il mai cumpara, ca are mai multe E-uri decat un dictionar! Uite cat de usor e sa prepari pate vegetal de ciuperci acasa, o reteta de post mult mai sanatoasa decat ce gasesti in comert. Unde mai pui ca e gata in 15 minute?

Coliva traditionala din arpacas

Nu exista Sambata Mortilor fara un platou de coliva traditionala, pentru a-i putea pomeni pe cei dragi, plecati dintre noi. Iata o reteta cu un succes garantat, pentru cea mai buna coliva pe care o poti face.

Saleuri cu chimen si cascaval

Fragede, aromate si foarte gustoase, mancate proaspete sau chiar calde, sunt delicioase. Prepara o gustare sarata traditionala: saleuri cu chimen si cascaval.

Guacamole

Vestitul sos mexican e atat de gustos, ca sigur te vei indragosti de el. Prepara Guacamole de casa din doar cateva ingrediente, in 10 minute.

Savarine insiropate

Savarinele, prajiturile romaneasti ce ne-au marcat copilaria, pot fi facute in casa si stii sigur ca sunt mult mai proaspete decat cele pe care le gasesti in cofetarie! Reteta de savarine a fost trimisa de Adriana Rada, din Bihor.

Barcute de dovlecei cu pui si parmezan

Sunt usor de preparat si numai buni pentru zilele in care nu stii ce sa gatesti cu ce ai in frigider. Totul e sa ai 3-4 dovlecei de marime medie sau mare si ingredientele tale preferate pentru umplutura.