Tort de ciocolata simplu

Iata cum se prepara un delicios tort de ciocolata cu fructe, pentru orice ocazie speciala din viata ta sau pur si simplu pentru a le face o surpriza frumoasa oamenilor dragi din jurul tau!

Bastonase fragede cu gem si nuca

Daca ai pofta de un desert care sa iti aduca aminte de copilarie, iti recomandam sa incerci aceste bastonase fragede cu gem si nuca, scoase parca din caietul de retete al bunicii.

Tort roz cu frisca

Iata cum se pregateste un tort roz delicios, cu frisca!

Bruschete cu ardei copti

Bruschetele cu ardei copti sunt bune si ca gustare, si ca un fel principal foarte rapid, dar si ca aperitiv cand ai invitati la masa. O reteta originala, care aduce un plus de savoare in meniul tau.

Tort cu crema bavareza

Credeai ca e greu sa prepari un tort delicios? Uite cat se simplu se prepara tortul cu crema bavareza!

Terina din ficat de pui

Terina este un aperitiv aparte, pe care il poti servi cand vrei sa iti impresionezi invitatii. Noi te invatam sa faci terina din ficat de pui, dupa reteta lui chef Doru Serban de la „Draga mea prietena”.

Cupcakes haioase

Cupcakes-urile sunt delicioase, iar daca vin si sub o forma draguta, nu ai cum sa le rezisti. Vezi cat de simplu poti face acasa cupcakes haioase.

Lasagna de ciocolată, fără coacere

Doi termeni culinari iubiți de toată lumea:  ciocolată și lasagna! Straturi de biscuiți fragezi sfărâmați, frișcă mătăsoasă, budincă fină de ciocolată și mini-bulgărași de ciocolată… Dacă vă mai spunem că se face și fără coacere, urcă în topul preferințelor tale culinare chiar dinainte să iei prima gură. Unge cu unt o tavă cu dimensiunile de […]

Cheesecake din 3 ingrediente

Cheesecake japonez din numai 3 ingrediente: desert ușor, rapid și extrem de gustos, care a devenit tot mai popular în ultima vreme. Încearcă-l și vei vedea de ce!  Separați albușurile de gălbenușuri. Puneți albușurile la frigider și preîncălziți cuptorul la 170 grade Celsius. Topiți ciocolata albă la bain marie, amestecând continuu cu ajutorul unei spatule. […]

Glazura regală

După ani și ani în care am mâncat fursecurile ca atare, fără să le glazurez (nu că ar fi ceva în neregulă cu ele așa, dimpotrivă!), am descoperit cât de ușor se poate face acasă atât de populara “royal icing” – glazura regală. Are gust delicios, se usucă tare și rapid la temperatura camerei, fără […]