Foarte puține lucruri în viața sunt la fel de așteptate de către toți membrii familiei sau gașca de prieteni, precum o comandă de pizza aburindă de la restaurantul tău preferat. Dar cum ar fi ca, de acum înainte, să poți coace delicioasele sortimente de pizza la fel ca un bucătar adevărat, direct la tine acasă!? 

În acest sens, prietenii noștri de la Pefoc, firmă sibiană cu tradiție de peste două decenii în construcția și montajul profesional al fiecărui model de șemineu sau soba pe lemne, ne fac cunoștință cu o nouă gamă de stații de gătit italiene ALFA FORNI – lider pe piața italiană și europeană, în materie de cuptoare tradiționale pentru pizza sau pâine de casă. 

Cuptoarele pentru pizza sunt fabricate în întregime în Italia, la fabrica din aproprierea Romei, în Angani, unde este și locul de “naștere” al pizzei. Alfa Forni este o companie specializată în cuptoare pe lemne sau gaz, și mai mult decât atât, reprezintă o afacere de familie, proiect ce a luat naștere în 1977 și condus cu pasiune și dorință continuă de a inova și dezvolta măiestria gătitului italian la cele mai înalte standarde.

Cuptoarele de grădină Alfa devin alegerea potrivită, atât pentru profesioniști, cât și pentru amatorii din întreaga lume, deoarece sunt cuptoare premium, ușor de utilizat, ce îmbină perfect tehnologia cu tradiția. Indiferent că vorbim despre modelele casnice sau pentru amatori, cuptoarele dispun de aceași tehnologie, oferind șansa tuturor pasionaților de pizza să le poată coace acasă, la fel ca într-o pizzerie autentică.

Ce este atât de special la cuptoarele Alfa Forni? 

Faptul că arderea lemnului rămâne uniformă, creând momente și sentimente de bucurie legate de amintirile învăluite în aromele pâinii proaspete din casa caldă de la țară, invocă bucatele gustoase și sănătoase ale vremurilor de odinioară! Arderea lemnelor în cuptor degajă omogen căldura, furnizând alimentelor o aromă unică. Linia de cuptoare Alfa îmbunătățește fiecare experiență a gătitului în aer liber, unde, design-ul inovativ întâlnește performanța cu scopul de a oferi o aromă deosebită preparatelor tale. 

În continuare trebuie să știți că gama italiană de cuptoare se împarte în două categorii distincte, în funcție de destinație și modul de utilizare, astfel:

Cuptoarele domestice Alfa Forni

Acestea fac parte dintr-o gamă de cuptoare adresată amatorilor pasionați de gătit, la care, frumusetea întâlnește performanța cu scopul de a îmbunătăți experienta gătitului cu ajutorul unui dispozitiv inovativ. Gătitul poate fi mai distractiv pe gratare de gradina, dar și coacerea și pregătirea mâncărurilor delicioase într-un cuptor cu aprindere rapidă, unde 5 minute sunt suficiente pentru a-l încălzi la 500 grade, reprezintă o soluție excelentă pentru cei care vor să se bucure de bucate delicioase, gătite perfect.

Cuptoarele profesionale Alfa Forni

De această dată vorbim despre o gamă de cuptoare profesionale metalice, concepute pentru bucătarii profesioniști din restaurante, pizzerii, bucătării profesionale, show-cooking și food trucks. Acestea sunt echipate cu tehnologie Compact Flame ce asigură un randament superior, unde dimensiunile compacte și performanța sunt cheia succesului comercial!

Pe lângă cuptoarele profesionale pentru pizza, site-ul www.pefoc.ro este casa virtuală a peste 9000 de produse dedicate încălzirii casnice – funcționale sau decorative – cuprinzând și o varietate largă de șeminee pe lemne, șeminee pe peleți sau pe gaz, șeminee electrice, sobe premium cu aspect rustic sau modern, coșuri de fum profesionale, grătare de lux sau economice, alături de servicii profesionale de montaj la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță de pe piața termicelor premium din România.