Trebuie să te căsătorești iarna pentru că nu ai putut să-ți organizezi nuntă în lunile de vară? Ești dezamăgită? Pe de-o parte, te înțelegem perfect… cine și-ar dori vreodată să se căsătorească atunci când afară este frig? Și totuși…nunțile de iarnă poți fi cât se poate de magice, originale și pline de detalii. Pe scurt, vezi partea plină a paharului!

Pentru a te convinge de ceea ce spunem, am pregătit multe idei creative despre cum poate fi o rochie de mireasă pe care să o porți atunci când afară este frig și ninge. În plus, dacă rochia ta era creată pentru vara, îți poți transforma rochia de mireasă, pe care ai ales-o cu ajutorul unei croitorii profesioniste. Micile trucuri sunt suficiente pentru a o face potrivită chiar și pentru o nuntă pe zăpadă, fără să îngheți, ci mai degrabă, făcându-te să strălucești și mai mult!

Visezi la confortul și eleganța unei rochii cu buzunare? Trebuie să știi, deci, că acest detaliu original și foarte trendy este dedicat ținutelor speciale de iarnă. Linii clasice, țesături grele toate aduse împreună într-un mod modern. Poți să alegi o fundă foarte romantică în talie și guler ridicat, detalii văzute la cele mai rafinate mirese. Această rochie este potrivită pentru multe situații!

Dar cum să o adaptăm la perioada de iarnă? E foarte simplu. Dacă ai ales o astfel de rochie de mireasă, atunci cu siguranță te poți lăuda cu o talie frumoasă. În acest caz, recomand ridicarea materialului în zona umerilor. Acest truc este perfect pentru a contura formele, fără a îngreuna sau a ascunde rochia. Lâna sau blana artificială sunt perfecte pentru a face acest truc. Poți încerca o asemenea ținută la cei ce fac rochii de mireasa Bucuresti | Croitorie Picasso.

Vrei să știi care sunt combinațiile potrivite pentru rochia ta de mireasă?

Ai tot dreptul să vrei să te simți perfect și frumos în această zi specială. Din acest motiv, vreau acum să-ți oferim posibilitatea de a lucra la întregul concept al imaginii tale, evaluând o propunere de culoare personalizată în funcție de tenul tău și silueta ta. Să nu pierdem însă din vedere faptul că afară este iarnă.

În ceea ce privește culorile, iată un pic de generalizare:

Avem culoarea alb ca gheața pentru miresele cu tenuri mai măslinii, care se laudă cu păr frumos și negru. Griul este pentru cele cu nuanțe reci de par, cum ar fi blondul scandinav. Diversele nuanțe de bej și culoarea șampaniei sunt nuanțe pentru acele mirese ce au un ten mai auriu care le însoțește chiar și în lunile de iarnă.

În ceea ce privește silueta rochiei, este important să ne amintim o regulă fundamentală. Nu este niciodată o chestiune de mărime, ci doar de formă!

De exemplu, știi pentru cine este potrivită rochia de mireasă sirenă?

Femeile care nu au o formă mai definită a corpului (și nu ne referim la cele care merg la sala) nu li se va potrivi. Femeile care au o rotunjime plăcută în zona șoldurilor o pot purta mult mai bine. Chiar și cele mai plinuțe femei o pot purta. A ști să te prețuiești și să îți cunoști foarte bine corpul este important. Rochia sirenă, rămâne cea mai senzuală și feminină rochie, fără să cadă vreodată în vulgar, perfectă pentru o nuntă iarnă, mai ales dacă o porți și cu o capă din blană.

Putem purta dantelă iarna?

O rochie din dantelă nu are nevoie de accesorii, iar textura foarte lucrată înseamnă că ochiul nu se oprește niciodată într-un singur punct. Are puterea magică de a alungi silueta. Dantela este deci țesătura de iarnă prin excelență. Ușor de căptușit, pentru a o face mai călduroasă, fără a o face să piardă nici măcar un gram de eleganță. Perfectă pe mâneci, care au fost mereu atât de populare, pentru un efect romantic și elegant.

În plus, toate decolteurile adânci, atât pe față cât și pe spate, pot fi acoperite cu un voal de dantelă. Nimic nu este mai rafinat și elegant ca un decolteu frumos, transformat cu pricepere.

De asemenea, o rochie cu gât înalt, este potrivită în acest sezon rece, mai ales pentru o mireasă mai slabă, deoarece creează volum acolo unde nu este prezent.

Cu accesoriul potrivit, rochia se adaptează anotimpului

Transformările posibile par să nu aibă sfârșit. Te poți răsfață cu adevărat cu o mulțime de detalii, pentru a-ți face rochia perfectă pentru o nuntă iarna. O altă alternativă genială, care trebuie rezervată rochiilor cu fustă largă și lejeră este introducerea unui jupon. Ai grijă să nu alegi unul de tip cerc. Poate fi prea rigid. Mai bine să optezi pentru un jupon stratificat. Îți face rochia moale și alunecoasă, croiala rămâne naturală, iar picioarele tale se bucură de o căldură plăcută.

Pentru modificările speciale de iarnă, ai un singur lucru important de reținut: proporțiile. Dacă ești o mireasă minionă, vei alege țesături și detalii mici și strălucitoare. Dacă, în schimb, ai o silueta medie-mare, îți permiți să te joci cu o rochie de mireasă cu accesorii mai vizibile. Accesoriile nu sunt detalii nesemnificative. Ele modifică orice rochie, uneori chiar radical.

Ce frumoasă poate fi o mireasă albă ca zăpada cu o superbă pelerină gri! Va arată ca o prințesă a zăpezii din basmele copilăriei. Pe de altă parte, o mireasă originală și modernă poate să opteze pentru o eșarfă drăguță, într-o culoare aurie. Culoarea caldă și rujul strălucitor contribuie la o atmosferă intensă și festivă, dar și incredibil de elegantă.

Cu niște mici trucuri, vei vedea că nu va trebui să îți schimbi rochia de mireasă. Sper că acest articol să-ți fie de folos și să fugi imediat în căutarea unor idei pentru a face schimbările necesare.