Cu siguranță, mulți părinți din ziua de astăzi își amintesc cu drag de perioada în care scriau cu stiloul! Acest instrument deosebit de util aduce o mulțime de beneficii în dezvoltarea copiilor. Tocmai de aceea, poți redescoperi acum plăcerea de a scrie utilizând cele mai bune produse din colecțiile Libertatea.

Trăim în era tehnologiei, în care accesul la un computer a devenit mult mai facil decât era în urmă cu un deceniu. Însă, tot mai multe persoane se îndreaptă din nou către stilou și către caligrafie. Apar numeroase cursuri pentru cei care își doresc să regăsească frumusețea scrisului de mână.

Dacă și tu te-ai întrebat de ce se întâmplă acest lucru, atunci trebuie să știi că sunt numeroase aspecte în care acest instrument ajută la o dezvoltare mult mai armonioasă.

Ce beneficii aduce scrisul cu stiloul pentru dezvoltarea copiilor?

Modul în care este folosit stiloul, spre deosebire de un pix sau un creion, îi face pe cei mici să își dezvolte motricitatea fină. De asemenea, faptul că informațiile sunt notate în acest fel, le oferă posibilitatea de a reține mult mai ușor tot ceea ce aștern pe foaie.

Faptul că un stilou poate scrie așa cum trebuie doar ținut într-o anumită poziție, dar și faptul că este necesară o grijă mai mare în timpul utilizării, îi responsabilizează pe cei mici.

Produsele din această categorie au evoluat și ele pe parcursul ultimilor ani, așa că nu trebuie să îți mai faci griji pentru faimoasele pete de cerneală sau pentru o călimară clasică, greu de manevrat.

Stilourile din colecția “Plăcerea de a scrie” sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate. Versatile și ușor de utilizat, sunt potrivite pentru orice vârstă.

Descoperă plăcerea de a scrie cu noua colecție Libertatea

Colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie” a apărut în luna februarie, edițiile fiind disponibile pentru vânzare odată la două săptămâni. Pe lângă instrumentele de scris, primești și o revistă deosebit de utilă și de interesantă. Așa poți afla atât tu, cât și cei mici, mai multe informații despre tradiția scrisului, dar și despre istoria stilourilor.

Cu cele 40 de produse poți transforma cu ușurință scrisul în artă. Sunt elegante și delicate, putând fi luate și utilizate oriunde, fără probleme. Stilourile sunt unele metalice, cu cerneală tip rezervă.

Începând cu data de 14 martie, îți poți completa colecția cu ediția nr. 3 – stiloul Olive. Stiloul este disponibil pe colectii.libertatea.ro, la prețul de numai 49,99 RON sau EXCLUSIV ONLINE în pachetul de precomandă din luna martie, alături de stiloul ediția nr. 4 – Magnus. Îl găsești, totodată, și la chioșcurile de difuzare a presei.

Alte stilouri din colecție

Cumpără de pe colecții.libertatea și edițiile anterioare exclusive din colecția de Stilouri Comandă-le pentru a le avea pe toate!!