Amenajarea și decorarea cu stil a căminului nostru, ar trebui să reușească să împrumute puțin din personalitatea și carisma fiecăruia dintre noi. În funcție de gusturi, preferințe sau bugetul de care dispunem, orice pasionat de frumos își dorește  să ofere mediului în care locuiește, acel sentiment de neegalat, că se află cu adevărat “acasă”. 

Așa că, acum ai ocazia să adaugi locuinței tale un plus de farmec și confort vizual, cu noile șeminee decorative disponibile în oferta meșterilor sibieni de la PEFOC – echipă 100% românească, cu peste două decenii de experiență în tot ceea ce înseamnă soluții premium de încălzire și decor pentru locuința sau afacerea ta!

Toate elementele de decor se nasc din nevoia de a ne oferi momente totale de relaxare, mai ales atunci când ne întoarcem acasă și căutăm confortul și intimitatea în compania familiei sau persoanei iubite, după o zi lungă și extenuantă petrecută la job. Șemineele electrice și bioșemineele sunt adevarate opere de artă modernă, care pot întregi decorul unei locuințe și chiar adăuga un plus de căldură dacă este nevoie, însă nu sunt concepute sa devină sursă principală de încălzire.

Șemineele bio sunt sunt dispozitive care funcționează pe bază de bioetanol, nu necesită cos de fum pentru că nu emană nici fum și nici miros. Aceste bioșeminee vin în mai multe forme și modele, putând fi încastrate sau atașate pe perete. 

Bioșemineele pot fi fixe sau mobile: cele fixe pot fi montate în orice încăpere a casei, pornind de la living până la birou și bibliotecă iar șemineele bio mobile pot fi așezate în orice colț al locuinței, în funcție de dimensiunea lui și spațiul disponibil, pornind de la birou și până la terasa din grădină. Șemineele bio nu sunt prevăzute cu sticlă termorezistentă deoarece aceasta împiedică procesul arderii prin împiedicarea pătrunderii oxigenului, dacă ușa este închisă ermetic.

Șemineele electrice sunt piese de mobilier din lemn masiv care au rol decorativ, cu o tehnologie tip LED 3D care imită la perfecție focul dintr-un semineu pe lemne clasic. Acestea, la fel ca șemineele bio, nu au o capacitate de încălzire a unei locuințe, dar reușesc să ofere acel plus de căldură pentru o cameră mică din punct de vedere al dimensiunilor, de până la 37 mp și asta, prin intermediul aerotermei cu care sunt dotate. 

La cerere clientului, semineele electrice pot fi configurate și cu o boxă audio care va imita sunetul focului și al lemnelor care trosnesc, oferindu-ți acea senzație veritabilă a unui șemineu tradițional, direct la tine în livingul din apartament!

Recomandarea noastră se îndreaptă către fanii soluțiilor de încălzire alternativă propuse de meșterii sibieni, al căror magazin on-line www.pefoc.ro propune din stoc propriu, o gamă largă de produse, precum: șeminee tradiționale pe lemne, gaz sau bioethanol, focare de șemineu, sobe rustice pe lemne, termoșeminee, coșuri profesionale de fum și diferite accesorii pentru întreținerea șemineului tău. 

Pentru orice întrebare legată de gama completă de produse, nu ezitați să-i contactați iar un consultant din echipa lor, o să vă ofere pe loc, cele mai potrivite soluții pentru căminul și nevoile voastre de încălzire!