Iaurt îngheţat de căpşuni
4 ingrediente și 5 minute!
Numai de atât ai nevoie ca să obții una dintre cele mai la modă, revigorante, fine și sănătoase rețete de vară. Cu desertul acesta vei reprezenta o concurență de temut pentru cei care-și câștigă pâinea din asta.
Puneți într-un robot de bucătărie căpșunile înghețate (puteți folosi și proaspete, desigur, când este sezonul lor), mierea, zeama de lămâie și iaurtul. Amestecați la o viteză mare până obțineți o cremă omogenă și fină. Și apoi…ATÂT!
Datorită căpșunilor înghețate, acesta poate fi servit imediat. Dacă folosiți căpșuni proaspete, este obligatoriu să dați la frigider până îngheață, înainte de a vă bucura de el. De asemenea, în loc de miere, puteți folosi orice alt îndulcitor vă este pe plac și în loc de iaurt degresat, merge și un iaurt gras. Noi v-am sugerat miere și iaurt degresat pentru a vă da cea mai sănătoasă variantă a acestei extrem de ușoare rețete.
Iaurtul înghețat cu căpșuni are o valabilitate de până la o lună, dacă îl păstrați într-un vas etanș.
Foto: iaurt de căpșuni / shutterstock