O bucatarie din care sa nu lipseasca nimic este visul fiecarei gospodine, iar Black Friday e ocazia perfecta sa iti completezi bucataria cu accesorii si vesela, care iti vor fi atat de utile in perioada urmatoare, cea a Sarbatorilor de Iarna. Iata cateva tipuri de produse pe care noi am pus ochii, motivele pentru care e mai bine sa le iei acum si unde speram sa le gasim la reducere.
cantar-de-bucatarie
In mod cert vei vrea sa faci cozonaci, iar retetele de cozonac au nevoie de precizie mare, cand vine vorba de cantitati. Poate sta numai bine pe blatul din bucatarie, caci este plat si nici nu-l vei simti.

Un cantar de bucatarie precum cel din imagine se gaseste la eMag, la pret redus.

punga-pentru-decorare-cu-5-duze-westmark

Ce este o masa festiva fara un tort care sa incante musafirii? Iar daca pana acum nu prea te descurcai sa il ornezi bine, e posibil ca esecurile tale sa nu se datoreze neindemanarii, ci posului cu care ornai.

Caci de cele mai multe ori, posul face diferenta intre un tort ce arata ca iesit din cofetarie si unul ce pare ornat in casa, fara prea multa pricepere. Ia-ti acum posul de decorat tortul de la KitchenShop, sau asteapta pana de Black Friday, pentru a putea beneficia de reduceri de pret.

cutie metalica pentru tort

Ca tot veni vorba de tort, cand pregatesti un tort si trebuie sa il transporti pana la locul unde e petrecerea, in mod cert iti va fi greu sa il pastrezi intact.

O cutie de tort e modalitatea perfecta prin care sa transporti tortul, mai ales daca e ornat, iar o cutie identica cu cea din poza poti gasi la eMag. Asteapta Black Friday si profita de reduceri.

plita-pentru-clatite-unold

Cu dulceata, cu finetti sau chiar cu fructe si inghetata: daca te numeri printre cei care iubesc clatitele, nu trebuie sa pierzi ocazia de a lua plita de clatite de la KitchenShop.

Clatitele ies mari, deci pierzi mai putin timp in bucatarie, nu se lipesc niciodata si nu e neaparat necesara folosirea uleiului la gatire. Acum o poti gasi la KitchenShop, insa cel mai probabil vei putea sa o cuperi la pret redus daca astepti pana de Black Friday.

set-cutite-6-piese-vitesse

In mod cert bucataria ta ar putea beneficia si de un nou set de cutite, mai ales ca sigur iti vor veni in ajutor cand gatesti pentru sarbatori. In multe situatii, un cutit bine facut si ascutit te poate scuti de multa munca in plus, iar tu sigur vei termina treaba mai devreme.

Setul de 6 cutite din otel inoxidabil poate fi cumparat de la eMag, merita toti banii si in prezent, dar credem ca-i mai bine sa astepti si sa-i verifici pretul de Black Friday.