O faci in mai putin de o ora si iti saturi invitatii cu o placinta satioasa si hranitoare de pui.

Ingrediente

un pachet aluat foitaj un piept de pui o ceapa un ardei gras 150 ml supa 75 g unt sare piper o legatura patrunjel

Ingrediente pentru copt

un ou
Mod de preparare:
  1. In unt topit se pun la calit ceapa si ardeiul gras, curatate, spalate si taiate marunt.
  2. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga carnea taiata fasii si se lasa sa se albeasca.
  3. Se toarna supa, se presara sare si piper si se lasa sa fiarba pana ce se evapora lichidul si amestecul este bine scazut. Se amesteca apoi cu patrunjel tocat.
  4. Aluatul se imparte in doua, jumatate se pune in tava de copt, se asaza umplutura, se acopera cu restul de aluat si se unge cu ou batut. Se lasa la cuptor 30 de minute.

Incearca si alte retete de placinta