Nimic nu completeaza o iesire la gratar mai bine decat ciupercile umplute, aromate si incredibil de gustoase. Ingredientul special din umplutura fac ciupercile extrem de savuroase.

Ingrediente

8-10 ciuperci champignion 100 g mozzarella 2 linguri coriandru/patrunjel proaspat 5-6 rosii uscate sare piper
Mod de preparare:
  1. Curata ciupercile si pastreaza-le coditele. Taie rosiile uscate, mozzarella si coditele ciupercilor cubulete, toaca patrunjelul sau coriandrul marunt si amesteca toate ingredientele. Potriveste de sare si piper, apoi umple ciupercile.
  2. Pune ciupercile pe gratar cand jarul nu este foarte puternic, pentru a se putea patrunde. Preparatul este gata cand poti infige furculita in laterala ciupercilor fara dificultati.

Incearca si:

Cheeseburgeri de casa

Cotlete glazurate

Sardine la gratar