Astepti invitati si vrei sa-i surprinzi cu un preparat inedit? Prepara-le un desert cu banane, caramel, frisca si crema de vanilie pe care sigur il vor aprecia!

Ingrediente

2 banane 200 ml smantana pentru frisca 1 lingura zahar pudra 1 plic budinca de vanilie 450 ml lapte 2-3 linguri zahar 250 g biscuiti simpli 80 g unt
Mod de preparare:
  1. Prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, folosind 450 ml lapte si 2-3 linguri de zahar. Cand budinca se ingroasa, las-o sa se raceasca.
  2. Zdrobeste biscuitii si amesteca-i cu untul topit. Imparte jumatate din cantitate in toate cele 4 pahare in mod egal, apoi preseaza-i folosind un pahar mai mic in diametru. Da paharele la frigider.
  3. Prepara sosul de caramel, daca nu il ai gata cumparat, apoi bate smantana pentru frisca cu zaharul pudra si taie bananele felii. Scoate paharele de la rece si alterneaza feliile de banane, budinca de vanilie, frisca, sosul caramel si biscuitii zdrobiti ramasi.
  4. Serveste desertul racit cel putin 30 de minute inainte.

S-ar putea sa-ti placa si:

Turta dulce la pahar

Tiramisu cu ciocolata la pahar

Pădurea neagră la pahar