Ii pregatesti in cateva minute si sunt un aperitiv perfect de servit la petreceri. Din cateva ingrediente obtii o gustare sanatoasa si hranitoare!

Ingrediente

4 ardei grasi 400 g branza de burduf 4 linguri de unt 1 legatura de marar piper
Mod de preparare:
  1. Lasa branza si untul la temperatura camerei cu minim 2 ore inainte de a prepara aperitivul.
  2. Curata ardeii de seminte si de zonele albe si taie-i in jumatati, sferturi; poti urma liniile ardeilor pentru a obtine mai multe fasii lungi.
  3. Amesteca branza de burduf cu untul, pana cand compozitia e perfect omogena. Gusta si potriveste de sare, adauga piper si mararul tocat cat mai marunt. Amesteca iar crema de branza si foloseste-o pentru a umple ardeii.

Sfat util

✽ Gusta compozitia inainte de adauga sare, caci de cele mai multe ori branza de burduf este deja sarata. Daca ti se pare prea sarata, mai adauga putin unt.

Incearca si:

Oua umplute cu avocado

Yorkshire pudding

Cele mai usoare bulete de cartofi