Iti plac ardeii la nebunie, indiferent in ce reteta s-ar regasi? Ei bine, preparatul asta inglobeaza doua retete, caci acesti ardei umpluti au si aroma distincta a ardeilor copti.

Ingrediente

8 ardei 200 g carne tocata 10 linguri orez o ceapa o legatura patrunjel putin cimbru proaspat 250 ml bors o lingura ulei sare piper
Mod de preparare:

 

  1. Ardeii se coc pe o tabla, dar foarte putin, cat sa se inmoaie.
  2. Carnea tocata se amesteca bine cu orezul, ceapa tocata marunt, sarea, piperul si patrunjelul.
  3. Se curata ardeii de seminte si se umplu cu amestecul de carne.
  4. Se repartizeaza cimbrul, se pun intr-un vas de cuptor, se adauga borsul, se completeaza cu putina apa si o lingura de ulei. Se lasa la cuptor pentru 50 de minute.

Ceapa umpluta

Ardei umpluti cu carne tocata si orez

Ciuperci umplute la gratar