Daca te-ai saturat de aceeasi salata de boeuf in noaptea de Revelion, iti ofer cateva alternative delicioase si foarte aspectuoase de aperitive festive. Acestea nu trebuie sa inlocuiasca retetele clasice cu care probabil te-ai obisnuit, ci pot completa in mod armonios meniul.

salata de cruditatiSalata de cruditati

O faci super-rapid si e o alegere destul de sanatoasa ca si aperitiv pentru Revelion, totul sta insa in cantitatea si calitatea maionezei pe care o adaugi, deci iti recomand sa nu abuzezi. Vezi reteta pentru salata de cruditati cu numai 6 ingrediente, toate foarte comune.

 

Briose sarateBriose-sarate

Daca pana acum credeai ca nu exista decat dulci, ei bine acum poti prepara niste briose sarate delicioase, un aperitiv foarte prezentabil, perfecte pentru Revelion. Le ornezi si le servesti cu piure de cartofi deasupra si le presari cu ceapa tocata marunt. Vezi reteta pentru briose sarate.

 

Salata-aperitiv-cu-piept-de-curcanSalata aperitiv cu piept de curcan

O varianta ceva mai usoara si mai sanatoasa a salatei de boeuf, acest aperitiv are un aspect extrem de similar celei de boeuf. Se face mai usor si este o alternativa ideala pentru cei ce urmeaza diete. Vezi reteta de salata aperitiv cu piept de curcan.

Mousse de somon afumatmousse_somon-680x420

Daca preferi un aperitiv mai rafinat, care sa fie pe placul celor mai pretentiosi invitati, incearca un mousse de somon afumat. E usor de facut, insa prezinta dezavantajul ca trebuie preparat cu putin timp inainte de servire. Daca alegi sa prepari acest aperitiv, iata reteta de mousse de somon afumat.

 

oua-umplute2Oua umplute

Probabil le faci in fiecare an pentru noaptea de Revelion, dar sigur nu le-ai mai facut vreodata dupa reteta asta. Am reinventat-o si am adaugat un plus de culoare si gust oualor umplute. Vezi reteta de oua umplute.

 

Salata de ciuperci cu usturoiSalata de ciuperci cu usturoi

Una din preferatele romanilor, salata de ciuperci cu usturoi face senzatie in noaptea de revelion. Este foarte gustoasa, iar secretul consta in a gasi echilibrul dintre cantitatile de usturoi si restul ingredientelor. Totul depinde de gustul tau, asa ca nu uita sa gusti in timp ce o prepari, pentru a o prepara exact asa cum iti place. Ai grija insa, salata de ciuperci cu usturoi este indigesta, asa ca este recomandat consumul moderat.

 

lovely eggs seem like snowmanOameni de zapada aperitiv

Daca printre invitatii tai se numara si copii, i-ai surprinde placut daca ai prepara si aperitivul acesta haios. In locul oualor de gaina poti folosi oua de prepelita, si astfel oamenii de zapada vor fi mai micuti si mai sanatosi totodata. Vezi reteta de oameni de zapada aperitiv.

 

 

 

Pregateste pentru Revelion aperitivele care sunt pe gustul tau, si imparte-le cu cei dragi.