Daca esti in plin proces de a te muta, cum sunt eu, televizorul nu mai reda imaginea clar sau te-ai saturat de huruitul frigiderului vechi, in mod cert vrei sa-ti reutilezi casa. Ca o iei de la 0 cu toata aparatura sau ca le cumperi treptat, in functie de buget, tot mai bine e sa astepti zilele in care magazinele dau startul fenomenului numit Black Friday. De ce? Iata 5 motive.

Pentru ca ai timp sa observi parerile celorlalti

Mai ales la electrocasnicele mari, pe care nu le cumperi o data la 2-3 ani si astepti sa te tina mult mai mult de atat, poti observa in timp daca parerile celor care l-au cumparat iti confirma ca produsul e bun si se comporta conform asteptarilor. De pilda, un frigider care are 5 stelute dintr-un numar cat mai mare de review-uri, e foarte probabil sa fie de o calitate pe masura. Deci, cauta-le pe aceastea!

Pentru ca poti studia preturile

Daca vrei sa cumperi un televizor  sau orice alt produs electronic sau electrocasnic si nu stii daca sa faci pasul sau nu, urmareste pretul de dinainte de Black Friday. Daca ti se pare un pret corect sau chiar un chilipir inainte de reduceri, imagineaza-ti ca pretul va scadea, deci il vei lua chiar mai ieftin. Este si cazul meu si acest televizor, pe care planuiesc sa-l cumpar, acum ca a intrat la promotie.

Ai timp sa te razgandesti

De multe ori, un pret mic poate fi inselator, iar daca nu exista pareri ale altor utilizatori care sa te convinga ca produsul merita, poti alege gresit. Pe de alta parte, de multe ori e mai bine sa investesti intr-un produs de calitate  la un pret putin mai mare, dar care pe termen lung nu te va dezamagi. Unde mai pui ca, sigur il vei lua la pret redus de Black Friday.

Poti face mai mult decat sa-ti utilezi casa

In perioada aceasta nu doar electrocasnicele si produsele IT intra la promotie, ci si seturile de tip masa+scaune, saltelele sau chiar mobila. Astfel, poti economisi nu doar la utilarea casei, ci si la mobilarea sau decorarea ei.