Vinete umplute cu legume si cascaval
80 minute
4 portii
Mediu
Poti prepara si altceva in afara de salata de vinete din aceste legume! Le poti prepara si cu carne, insa in perioada verii e mult mai sanatos sa profiti de legume in plin sezon. Mai jos gasesti reteta pas cu pas, dupa care sa prepari cele mai gustoase vinete umplute cu legume si cascaval.
Ingrediente
4 vinete 2 linguri ulei 1 ceapa 2 ardei 4 rosii 100 g cascaval patrunjel sare piper
Mod de preparare:
- Taie vinetele in jumatati pe lungime si scobeste-le de seminte cu o lingura.
- Toaca ceapa, ardeii si pulpa de vinete scobita. Incinge 2 linguri de ulei intr-o tigaie si soteaza legumele, pana cand toate ingredientele isi schimba culoarea.
- Scoate legumele intr-un castron si amesteca-le cu rosiile tocate cubulete si cascavalul ras.
- Umple vinetele cu aceasta compozitie si da-le la cuptor acoperite cu folie de aluminiu sau de copt pentru 40 de minute la 180 de grade.
- Inlatura apoi folia si mai da o data vinetele la cuptor pentru alte 15-20 de minute, sau pana se rumenesc dupa gust.
S-ar putea sa-ti placa si:
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews