Tarta cu firimituri este un desert crocant si savuros cu fructe de padure, perfect pentru sfarsitul verii, cand fructele de padure se gasesc din belsug.

Ingrediente

250 g faina 75 g fulgi de ovaz 250 g zahar 200 g unt rece 75 g nuca de cocos razuita 2 oua 100 g migdale 350 g fructe
Mod de preparare:
  1. Se amesteca faina cu fulgii de ovaz si zaharul. Apoi, untul se adauga taiat cubulete peste acest amestec si se desface cu degetele.
  2. Cand s-a obtinut o compozitie nisipoasa, se incorporeaza si ouale. Doua treimi din aluat se asaza in forma de copt tapetata cu hartie speciala. Se taseaza bine si se niveleaza cu ajutorul unei linguri.
  3. Se pun fructele, nuca de cocos razuita si migdalele si se presara restul de aluat. Se lasa la cuptor aproximativ o ora, la foc mic, pana ce o scobitoare introdusa iese perfect curata.