O salata de oua cu maioneza este reteta perfecta de pregatit dupa Paste, sau ca aperitiv de sarbatori! Se face foarte repede si e un deliciu, iar cat timp e mancata cu moderatie, o poti manca fara griji.

Ingrediente

10 oua o lingura maioneza o lingurita mustar dijon o lingurita hrean o tija telina un fir ceapa verde 1/2 legatura marar sare piper
Mod de preparare:

1. Fierbe ouale pentru 8 minute, apoi punele in baie de apa cat mai rece, pentru a opri procesul de fierbere.
2. Odata racite, curata ouale si taie-le cubulete, apoi combina-le cu maioneza (poate fi maioneza de casa), mustarul dijon, hreanul ras fin, telina verde tocata marunt (si tija, si frunzele), ceapa verde tocata fin si mararul.
3. Potriveste salata de oua fierte cu maioneza de sare si piper, apoi serveste-o ca aperitiv, pe paine prajita, cu rosii proaspete, castraveti si branza sarata alaturi.

S-ar putea sa-ti placa si: