Prajitura roz este delicioasa si arata incredibil. Daca planuiesti o petrecere alege prajitura roz pentru a-ti rasfata invitatii! In zilele calduroase de vara, prajitura se poate servi alaturi de o cupa de inghetata.

Ingrediente:

un pachet foi de piscot gata preparate

Ingrediente pentru stratul de fructe:

200 g capsune 100 g zahar 100 ml apa 2 foi gelatina

Ingrediente pentru stratul roz:

500 ml frisca 4-5 foi gelatina 6 capsune bine coapte

Ingrediente pentru servit:

un plic jeleu de capsune 3 linguri zahar tos fructe proaspete
Mod de preparare:

Capsunele se pun la fiert cu apa si zaharul, se lasa 10-15 minute. Intre timp, se prepara gelatina conform instructiunilor de pe pachet, dupa care se amesteca bine cu piureul de capsune.

Frisca foarte rece se mixeaza, se amesteca bine cu cele 6 capsune zdrobite cu furculita si cu gelatina preparata in prealabil si se da le rece.

Intr-o tava, se asaza o foaie de piscot si se pune un prim strat de piure de fructe. Se niveleaza cu un cutit cu lama lunga si se intinde un strat de crema de capsune. Se asaza alta foaie, se pune restul de crema de capsune si se fac diverse decoratiuni cu un cutit. Se da la rece de pe o zi pe alta si se serveste ornata cu jeleu de capsune preparat conform instructiunilor de pe pachet si presarat cu zahar tos si fructe proaspete. 

Mod de pastrare:

Se pastreaza la rece.