Mierea este unul dintre cele mai delicioase ingrediente pentru desert. Te invatam sa faci o prajitura fina cu miere.

Ingrediente

60 g unt 3 linguri miere 80 g zahar un pahar mic iaurt 3 oua un pliculet praf de copt 150 g nuci o lingura coniac 160 g faina
Mod de preparare:

1. Mierea si untul se topesc la microunde circa un minut. Se scoate vasul si se amesteca bine pentru a topi untul.
2. Se adauga zaharul si se amesteca putin.
3. Iaurtul si ouale se amesteca intr-un vas. Se adauga apoi peste miere, se pun faina amestecata cu praful de copt, apoi nucile si coniacul.
4. Se toarna in forme individuale unse cu unt si tapetate cu faina si se dau la cuptor pentru 25 de minute.

Daca nu vreti sa topiti mierea si untul in cuptorul cu microunde o puteti face la bain-marie, dar va dura ceva mai mult timp.

Inainte de a incepe sa preparati prajitura, puneti o mâna de stafide in coniac si apoi adaugati-le impreuna cu acesta.