E extrem de rapid si usor de pregatit: in 25 de minute ai cel mai suculent si savuros piept de pui cu usturoi, pregatit la cuptor. Serveste-l cu o garnitura de legume, cu o salata de vara sau, de ce nu, adaugat chiar intr-o salata cu pui!

Ingrediente

2-3 bucati piept de pui 3 linguri ulei de masline 1 lingura pudra de usturoi 1 lingura boia de ardei dulce 1 lingurita cimbru sare piper
Mod de preparare:

1. Feliaza pieptul de pui ca pentru snitele si spala feliile bine.
2. Usuca feliile cu prosoape de bucatarie si asaza-le in tava pe o foaie de copt.
3. Unge pieptul de pui pe ambele parti cu ulei de masline, apoi presara amestecul de condimente, pe ambele parti.
4. Da puiul la cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru 20 de minute. La jumatatea timpului, intoarce puiul pe cealalta parte.