O reteta delicioasa si sanatoasa, din care nu lipsesc fibrele sau proteinele. Combinatia de penne cu pui si sparanghel este perfecta pentru o cina rapida in familie, deoarece nu sunt necesare mai mult de 40 de minute pentru prepararea ei.

Ingrediente

500 g sparanghel 350 g penne 50 ml ulei 500 g piept de pui 50 g parmezan ras
Mod de preparare:

1. Gateste sparanghelul la abur pana cand furculita intra usor in el, dar fara ca sparanghelul sa fie moale.

2. Fierbe pastele cu un praf de sare, scurge-le si lasa-le deoparte.

3. Taie pieptul de pui cubulete, apoi frige-l in putin ulei intr-o cratita, adaugand putina apa dupa ce carnea si-a schimbat complet culoarea. Lasa carnea la foc mic, pana cand furculita patrunde usor in ea.

4. Dupa ce toate ingredientele principale sunt gata, adauga-le pe toate intr-o tava, apoi adauga uleiul si da tava la cuptor. Dupa 2-3 minute, scoate tava, adauga parmezanul deasupra si asteapta ca acesta sa se rumeneasca.

Valori nutritionale:

Calorii: 383

Carbohidrati: 45.9 g

Proteine: 25.4 g

Sodiu: 273 mg

Fibre: 8.2 g

Colesterol: 50 mg

Grasimi: 14.5 g

Grasimi saturate: 3.2 g