In maxim 25 de minute prepari o cina usoara si sanatoasa, din doar cateva ingrediente. Pastele in sos alb, cu ciuperci si praz sunt perfecte pentru a lua cina in 2. Daca doresti sa servesti masa pentru mai multe persoane, dubleaza cantitatile.

Ingrediente

7-8 ciuperci 1 catel usturoi 1 fir de praz 200 g paste 4 linguri smantana pentru gatit 2-3 linguri tarhon proaspat 2-3 linguri ulei masline sare piper
Mod de preparare:
  1. Toaca ciupercile si usturoiul felii si caleste-le in uleiul de masline incins, pana cand prind culoare. Intre timp, toaca prazul marunt si pune-l peste ciuperci. Potriveste de sare si piper.
  2. Adauga 1/2 cana apa, las-o sa scada pret de cateva minute si completeaza cu smantana pentru gatit.
  3. In paralel, fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, clateste-le in apa rece si pune-le peste legumele in sos. Amesteca si lasa preparatul 5-10 minute, iar inainte de servire toaca tarhonul si presara-l peste paste.

Incearca si:

Paste sanatoase cu sos alb

Spaghete Cacio e Pepe

Caserola de paste cu pui Alfredo