Se fac in numai 20 de minute, sunt micute, delicioase si cremoase. Sunt mini cheesecake, desertul perfect in miniatura.

Ingrediente pentru blat

150 g biscuiti sfaramiciosi 60 g unt

Ingrediente pentru umplutura

350 g crema de branza 100 g branza de vaci 100 g zahar pudra 2 lamai 3 foi gelatina 200 g fructe de padure
Mod de preparare:
  1. Se pune untul la topit, iar biscuitii se maruntesc. Apoi, untul si biscuitii se amesteca.
  2. In tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt se asaza 6 cercuri de metal cu diametru mic. Se repartizeaza amestecul de biscuiti si se indeasa bine cu ajutorul unui pahar. Se da tava la frigider.
  3. Intre timp, se inmoaie gelatina in apa rece. Lamaile se preseaza pentru a obtine sucul care se pune pe foc. Se tine doar cat sa se incalzeasca, se trage de pe foc si se adauga gelatina scursa de apa.
  4. Se mixeaza cele doua tipuri de branza, se adauga sucul de lamaie cu gelatina, zaharul, se amesteca bine si se repartizeaza in cele 6 cercuri. Se niveleaza si se lasa la rece, pana la servire. Se decoreaza cu fructe de padure.