Din numai 3 ingrediente obtii fursecuri delicioase, fragede, ce ti se topesc in gura. Fursecurile din 3 ingrediente merg de minune alaturi de o cana de lapte cald, intr-o zi friguroasa de iarna.

Ingrediente

450 g unt 220 g zahar brun 650 g faina
Mod de preparare:
  1. Preincalzeste cuptorul si tapeteaza o tava cu hartie de copt. Intr-un castron mare, pune untul si zaharul, apoi mixeaza-le pana cand consistenta devine usoara si pufoasa. Adauga 500 g din cantitatea de faina si omogenizeaza aluatul.
  2. Presara blatul de lucru cu faina si framanta aluatul obtinut pentru 5 minute, adaugand faina pana ramasa pana cand obtii un aluat fin, nelipicios. Pune coca la frigider pentru 30 de minute.
  3. Dupa ce timpul s-a scurs, intinde aluatul intr-o foaie de ~1 cm grosime si taie-l dupa preferinte, folosind un cutit sau forme pentru prajituri.
  4. Pune fursecurile in tava la distanta de 2 cm unul de celalalt, apoi da tava la cuptor pentru 15-20 minute, sau pana cand marginile devin aurii. Cu cat prajiturile sunt mai mici, cu atat se coc mai repede.