Nu exista sos mai bun langa peste, decat un sos tartar pregatit in casa! Il faci din ingrediente simple, e gata in 10 minute si va face pestele de 10 ori mai bun!

Ingrediente

250 ml maioneza 2 castraveti murati 2 lingurite capere 2 lingurite patrunjel tocat 2 lingurite mustar dulce, cu miere coaja unei lamai zeama a 1/2 lamaie sare piper
Mod de preparare:

1. Prepara maioneza dupa reteta proprie, folosind reteta noastra de maioneza rapida  sau pur si simplu cu maioneza de cumparat.
2. Toaca castravetii, caperele si patrunjelul cat mai fin posibil, pana cand devin o pasta.
3. Combina maioneza cu castravetii, caperele si patrunjelul tocate fin, apoi adauga mustarul dulce, coaja si zeama de lamaie si potriveste de sare si piper.
4. Serveste sosul tartar alaturi de preparate precum file de peste pane, sau alte preparate pe baza de peste.