Ciuperci umplute la gratar
25 minute
4 portii
Usor
Nimic nu completeaza o iesire la gratar mai bine decat ciupercile umplute, aromate si incredibil de gustoase. Ingredientul special din umplutura fac ciupercile extrem de savuroase.
Ingrediente
8-10 ciuperci champignion 100 g mozzarella 2 linguri coriandru/patrunjel proaspat 5-6 rosii uscate sare piper
Mod de preparare:
- Curata ciupercile si pastreaza-le coditele. Taie rosiile uscate, mozzarella si coditele ciupercilor cubulete, toaca patrunjelul sau coriandrul marunt si amesteca toate ingredientele. Potriveste de sare si piper, apoi umple ciupercile.
- Pune ciupercile pe gratar cand jarul nu este foarte puternic, pentru a se putea patrunde. Preparatul este gata cand poti infige furculita in laterala ciupercilor fara dificultati.
Incearca si:
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews