Se prepara atat de usor, ca si un incepator le poate face fara probleme! Autenticitatea retetei e data de aroma puternica si imbietoare de sos pesto, pe care il poti lua din comert sau il poti prepara in casa.

Ingrediente

500 g carne tocata 1/2 lingurita pesto 1 ceapa 1 ou 1 catel usturoi 1 conserva rosii cuburi 2 linguri ulei sare piper
Mod de preparare:
  1. Taie ceapa si usturoiul marunt, apoi amesteca-le cu carnea tocata, oul, sarea, piperul si pesto.
  2. Formeaza chiftelutele udandu-ti palmele periodic si caleste-le in ulei 5-6 minute pana ce isi schimba culoarea. Adauga rosiile cuburi, 1/2 cana apa, lasa focul mic si pune capacul.
  3. Lasa chiftelutele pe foc pentru 20-25 de minute. Serveste chiftelutele marinate cu paste sau orez.

Pui cu sos pesto la cuptor

Somon cu sos pesto si fasole verde à la Jamie Oliver

Chiftele crocante de pui cu mozzarella