Invata cum sa prepari acest chef pufos, care sa contina fructele tale preferate. Reteta trimisa de Alina Patricia.

Ingrediente

4 oua 8 linguri ulei 8 linguri faina 8 linguri zahar 1/2 kg fructe proaspete o lingura cacao un plic praf de copt o lingurita zeama de lamaie un praf sare o lingura zahar pudra
Mod de preparare:

1. Se separa albusurile de galbenusuri. Peste albusuri se adauga un praf de sare si se bat bine. Se adauga si zaharul, dupa care se incorporeaza si galbenusurile, uleiul si faina. La sfarsit, se adauga praful de copt stins cu zeama de lamaie.
2. Se toarna jumatate din compozitie in tava, iar in cealalta jumatate se amesteca o lingura de cacao si se toarna deasupra.
3. Cu o lingura, se amesteca usor, apoi se adauga fructele date prin faina.
4. Se dau la cuptor aproximativ 40 de minute.
5. Dupa ce se raceste se tapeteaza cu zahar pudra.

Mod de pastrare:

la temperatura camerei, acoperit