Ai vrea sa incerci renumitii cartofi dulci, dar nu ai idee cum sa-i pregatesti? Reteta mai simpla nici ca vei gasi! In 10 minute sunt la cuptor, iar 30 de minute mai tarziu te bucuri de gustul lor dulceag!

Ingrediente

3-4 cartofi dulci 1 lingurita scortisoara 1-2 linguri miere 1 lingura ulei sare piper
Mod de preparare:
  1. Curata si taie cartofii cuburi mari, presara-i cu sare, piper si scortisoara, apoi adauga uleiul si mierea.
  2. Amesteca cartofii cu mainile, incat sa fie acoperiti de glazura de miere, acopera-i cu folie de aluminiu sau de copt si da-i la cuptor pentru cca 20-25 min la 180 grade.
  3. Cand cartofii sunt patrunsi (ii probezi cu furculita) indeparteaza folia si mai lasa-i 5 minute la foc iute.

S-ar putea sa-ti placa si:

Crumble de toamna

Cartofi fondanti

Prajitura de post cu morcovi