Un desert rapid, din numai 4 ingrediente ce nu contine faina sau zahar. Briosele cu ciocolata fara faina sunt perfecte pentru cei cu intoleranta la gluten si sunt ideale pentru micul dejun.

Ingrediente

250 g unt de arahide 2 banane foarte coapte 60 ml sirop de artar 40 g cacao
Mod de preparare:

1. Preincalzeste cuptorul la 170 grade c.

2. Combina toate ingredientele, avand grija sa incorporezi bine toate ingredientele, fara sa ramana ingrediente neamestecate pe margine.

3. Cand amestecul e omogen, repartizeaza-l in mod egal in forme de briose, preferabil de silicon. Aluatul va avea o consistenta foarte lipicioasa, iar pentru a-l repartiza mai usor poti folosi o spatula uda.

4. Adauga fulgi de ciocolata deasupra daca doresti, acest pas fiind optional, apoi coace briosele timp de 15 minute. Asteapta pana ce briosele s-au racit complet, inainte de a le scoate din forme.

Sursa foto: 123rf