Sunt gata in 20 de minute si sunt cele mai bune aripioare de pui pe care le poti pregati. Le servesti cu sos de usturoi, cu o salata alaturi si mananci pe saturate.

Ingrediente

10 aripioare de pui 2 catei de usturoi 1/2 pahar vin alb sare piper rozmarin cimbru 150-200 ml ulei (in functie de tigaie
Mod de preparare:
  1. Curata aripioarele bine si presara-le cu sare si piper.
  2. Curata cateii de usturoi si taie-i cat mai marunt. Pune uleiul la foc cat mai mic intr-o tigaie (sa ajunga la 1/2 din grosimea unei aripi) si adauga usturoiul tocat, pentru 2-3 minute.
  3. Strecoara usturoiul (nu il arunca!) si lasa uleiul la incins in continuare la foc mediu, apoi adauga toate aripioarele odata. Prajeste aripioarele pentru 7-10 minute, pana se patrund bine.
  4. Catre final, adauga usturoiul tocat inapoi in tigaie si stinge aripile cu vinul alb. Presara aripioarele cu rozmarin si cimbru, apoi serveste-le cu un sos de usturoi pregatit in casa.