Nu-l mai cumpara, ca oricum nu este la fel de bun ca cel pe care il faci cu mainile tale! Prepara un sos de usturoi de casa in doar 3 minute si bucura-te de gustul lui autentic.

Ingrediente

200 g crema de branza 120 g smantana/iaurt 2 linguri lapte 1 lingura sos Worcestershire (optional) 2 catei usturoi 1/2 lingurita pudra de usturoi (optional) sare piper
Mod de preparare:
  1. Amesteca crema de branza cu smantana sau iaurtul, 2-3 linguri de lapte (in functie de cat vrei de gros sosul), si restul de ingrediente.
  2. Pentru un sos mai omogen si mai cremos, foloseste mixerul si bate compozitia pentru 3 minute.
  3. Serveste sosul de usturoi in mancarurile in care l-ai servi si pe cel de cumparat, precum intr-o shaorma de casa, alaturi de cartofi prajiti sau pur si simplu cu chipsuri sau alte saratele.

S-ar putea sa-ti placa si: