Vrei să gătești sănătos și variat pentru familia ta, astfel încât cei dragi să se bucure de mese savuroase, care să le asigure toată gama de nutrienți. Ca să-ți venim în ajutor îți prezentăm 5 rețete gustoase și aspectuoase, pe care poți să le prepari rapid, cu carne semipreparată:

Burger de vită cu cartofi copți

Acest preparat celebru poate fi servit în doar câteva minute dacă utilizezi burgeri gata formați, din carne tocată de vită, pe care să-i coci pe plita încinsă ori pe grătar, timp de 2 minute pe fiecare parte.

Cât se coace carnea, taie chiflele în jumătăți și pune-le să se rumenească puțin. Unge chiflele cu sosul de la burgeri și apoi așează câte un burger pe fiecare jumătate de chiflă.  Decorează cu frunze de salată verde, felii de murături sau ce-ți place ție. 

Te vei bucura de burgeri gustoși, proaspeți și hrănitori, aceasta fiind una dintre cele mai bune rețete cu semipreparate din carne pentru mic-dejun, gustare, prânz sau cină.

Șnițel de pui pane pe pat de salată verde

Folosește șnițele gata formate, condimentate și date prin pesmet. Prăjește-le într-o tigaie cu ulei foarte bine încins, câte 2 minute pe fiecare parte. Vei obține bucăți de carne fragede și gustoase, pentru că aceste semipreparate din carne conțin piept de pui fasonat și degresat, sare, usturoi, verdețuri, piper negru, praf de ou, pesmet, parmezan (lapte, sare, cheag), verdețuri și condimente.

Savurează-le alături de salată verde, legume de sezon sau murături asortate. Dacă ai timp, merită să prepari alături și un sos de iaurt cu mujdei, ca să te bucuri de o experiență culinară delicioasă.

Frigărui la cuptor cu roșii cherry

Foarte apreciate de copii pentru că sunt colorate și au formă deosebită, frigăruile se pot pregăti în zeci de feluri și cu sute de ingrediente. Printre cele mai apreciate sunt rețetele de frigărui de vită cu cașcaval afumat, spanac și usturoi.

Alege să folosești frigărui semipreparate, ca să obții în doar câteva minute o cină gustoasă și aromată. Este suficient să pui într-o tavă la cuptor frigăruile împreună cu câteva roșii cherry și să le lași timp de 15 minute, până prind o crustă aurie. Astfel te vei bucura de un preparat dietetic și de un mix revigorant de gusturi și arome

Cârnați de casă în spirală cu legume proaspete

Când vin amicii în vizită, pe lângă o bere rece merg de minune cârnăciorii spiralați, pregătiți pe grătarul bine încins și serviți cu salată asortată de legume sau cu salată de varză albă.

Alege cârnați semipreparați, care sunt realizați din carne proaspătă de porc și au membrană naturală, pentru un produs autentic, care să păstreze savoarea preparatelor tradiționale românești.

Pune pe grătar alături de cârnăciori în spirală și alte ingrediente precum ardei gras, ciuperci sau dovlecei, ca să te bucuri de o garnitură sănătoasă și în același timp delicioasă de legume coapte.

Pulpe de pui la cuptor marinate și servite cu sos de iaurt Pentru o cină rapidă, ai nevoie de carne semipreparată și asezonată cu mix de condimente. O astfel de rețetă este cea de pulpe de pui marinate cu marinadă grecească de tip gyros, cu oregano, cimbru și usturoi.

Folosește pachetele de pulpe de pui inferioare cu os, care sunt deja pregătite cu ulei de rapiță și palmier, sare, condimente, ierburi de grădină și extracte de condimente. Carnea fragedă este delicioasă dacă o prepari la cuptor sau pe grill, iar aromele sunt irezistibile.

Ca să te bucuri de o adevărată masă mediteraneană, prepară alături și un sos de iaurt cu usturoi și mentă, pe care să-l servești bine răcit și decorat cu doi-trei stropi de ulei de măsline.

Inspiră-te din aceste rețete rapide pe care le poți pregăti cu carne semipreparată și oferă-le celor dragi preparate gustoase, ca la mama acasă!

Sursa foto: www.freepik.com