Sunt momente mai puțîn plăcute în viață multor persoane atunci când își fac apariția anumiți dăunători. Printre cei mai „populari” dăunători care afectează viață a milioane de oameni sunt gândacii de bucătărie, furnicile și multe alte insecte purtătoare de bacterii și boli grave.

Cea mai înțeleaptă decizie este să apelezi la o firma ddd dezinsecție atunci când cei mai cunoscuți dăunători dau buzna în bucătăria ta. Asta dacă soluțiile clasice aplicate de tine nu au funcționat și chiar dacă arunci gunoiul zilnic, gândacii se întorc în număr cât mai mare.

Motive pentru care trebuie să apelezi la servicii ddd dezinsecție

Sunt numeroase motive pentru care e bine să apelezi la o firma de specialitate atunci când nu scapi de dăunători. Cel mai important motiv este sănătatea ta și a familiei tale. Este cel mai important factor pentru care trebuie să te gândești serios cum să elimini definitiv insectele dăunătoare din casa ta. Specialiștii de la PestControl-București sunt cel mai bine pregătiți pentru a aplică soluții eficiente care te vor scapă de această problema în cel mai scurt timp.

Specialiștii în dezinsecție vor putea identifica rapid și eficient dăunătorii care îți fac probleme în casă. În acest fel vor putea aplică tratamentul corect, deoarece pentru șobolani se aplică un tratament diferit față de gândaci sau alte insecte. Cu cât scapi mai repede de dăunători, scazi riscul de a te infecta cu bacterii sau alte boli de care aceștia sunt purtători.

Timpul este încă un motiv temeinic pentru care colaborarea cu o firma specializată în dezinsecție și deratizare îți aduce liniștea în casă. De multe ori pierzi atât timp cât și bani pe soluții ineficiente de eliminare a dăunătorilor din casă. Apelând la PestControl-București, vei economisi timp prețios și dăunătorii nu vor continuă să mai provoace daune.

Tipuri de dezinsecție

În lupta împotriva dăunătorilor se pot aplica tratamente chimice și non-chimice. Dezinsecția chimică se poate realiza folosind pompe de joasă sau înalta presiune. În procesul chimic de eliminare a insectelor dăunătoare se poate folosi o nouă tehnică de nebulizare sau termonebulizare. Substanțele chimice utilizate în procesul de eliminare a gandacilor sunt avizate de Ministerul Sănătății, astfel că nu provoacă reacții adverse organismului uman sau animalelor de companie.

Dezinsecția non-chimică se poate realiza cu ajutorul unor stații de captare a dăunătorilor utilizând benzi de adeziv sau lipici dar și alimente. Versiunea non-chimică de eliminare a dăunătorilor nu are rezultate rapide dar nici nu dăunează mediul înconjurător.

Așadar, este cea mai bună decizie să apelezi la o firmă de specialitate care te poate ajuta să scapi definitiv de dăunători. Alege serviciile ddd dezinsecție ale PestControl-București la cele mai bune prețuri și te vei avea parte de un mediu plăcut de viață în casa ta fără să fii expus dăunătorilor purtători de bacterii.