Fie că ești în vacanță sau călătorești în interes de serviciu, este important să ai o alimentație sănătoasă, mai ales în vreme de pandemie.

Cum cea mai sigură metodă de protecție este să prepari singur sau alături de cei dragi preparatele culinare preferate, cazarea în regim hotelier vine în sprijinul tău. Noi i-am găsit pe cei de la MRG Apartments  iar printre cele  mai bune beneficii pe care ți le oferă proprietățile lor, sunt bucătăriile mobilate modern și dotate cu tot ce este necesar pentru ca tu să te simți chiar mai bine ca acasă.

Astfel, poți prepara în siguranță mese gustoase dar mai ales sănătoase. Bonus, o să economisești timpul și banii pe care i-ai fi cheltuit la restaurante. Se poate vorbi chiar de o sumă frumușică pentru că se știe că o mare parte din bugetul de călătorie se duce pe mâncare. Mai mult decât atât, te vei bucura de o experiență inedită, având ocazia să îți etalezi talentul culinar într-o bucătărie nouă pentru tine.

Iată câteva sfaturi utile pentru tine

  • Află specificul gastronomic al zonei în care călătorești: preparate tradiționale, obiceiuri culinare. Poate încerci rețete noi pe care la vei îndrăgi mai apoi.
  • Fă o listă cu rețetele pe care dorești să le prepari. Acest lucru te ajută să nu te pierzi în detalii, ci să gătești preparate simple în stilul unui chef bucătar.
  • Ia în considerare ustensilele și facilitățile din noua ta bucătărie
  • Imediat ce ai ajuns, mergi la cumpărături. Poți căuta online sau poți întreba reprezentanții agenției de la care închiriezi locația. Cu siguranță îți vor oferi cele mai bune variante, doar sunt de-ai locului.

Ce poți prepara în vacanță

Există o gamă variată de preparate care te ajută să ai o formă fizică de invidiat și o sănătate de fier. Totul începe cu micul dejun, cea mai importantă masă a zilei. Cereale integrale cu lapte sau iaurt ori un smoothie gustos din fructe congelate, fructe proaspete sau mixuri de semințe, alune sau nuci pot alcătui un mic dejun mai mult decât sățios și sănătos. În plus, îl poți lua cu tine dacă ești pe grabă.

Cina poate fi alcătuită din preparate din pește alături de garnitura preferată. Dacă ești un gurmand convins, poți adăuga și o salată în meniu. Toate aceste preparate îți oferă libertatea de a-ți crea un mix de ingrediente personalizat pe gustul tău.  

Gustările sunt o alternativă ideală pentru sta departe de ispitele nesănătoase care apar la tot pasul. Mixul de nuci, fructele sau batoanele cu cereale pot reprezenta sursa de energie pentru a fi activ întreaga zi.