1. Se separă ouăle, albuşurile se bat spumă, se adaugă mierea, gălbenuşurile frecate cu un praf de sare şi zahărul vanilat. La sfârşit, se pune făina cernută şi se încorporează amestecându-se uşor să nu se formeze cocoloaşe.
  2. Compoziţia de blat se toarnă în forma de tort tapetată cu hârtie pentru copt şi se bagă în cuptorul încălzit în prealabil, aproximativ 40 de minute.
  3. Separat, se pun gălbenuşurile cu mierea într-un ibric, se adaugă zahărul vanilat, făina cernută şi laptele şi se fierb la baie de aburi. După ce s-a fiert crema şi s-a omogenizat, se lasă să se răcească, apoi se încorporează treptat untul, lăsat la temperatura camerei. Se adaugă zeama de la o lămâie.
  4. După ce s-a copt blatul şi s-a răcit, se taie în două sau în trei stra­turi şi se umple cu crema de lămâie. Se păstrează puţină cremă pentru forma de fagure. Se tapetează apoi cu nucă coaptă, tocată mărunt şi caramelizată. Se toarnă pe deasupra mierea polifloră, apoi se face forma de fagure din crema rămasă. Se ornează cu ornamente sub formă de albinuţe.