1. Se curăţă broccoli şi conopida, se spală şi, împreună cu morcovii şi fasolea verde, se pun să fiarbă în apă cu sare. După ce au fiert aproximativ 30 de minute, se scot şi se lasă la scurs.
  2. Separat, se curăţă ceapa, usturoiul şi ardeii. Se taie solzişori respectiv fâşii foarte subţiri şi se călesc în uleiul de măsline împreună cu varza tocată mărunt. După ce s-au înmuiat, se lasă câteva minute la răcit.
  3. Legumele fierte, în special broccoli şi conopida, se desfac în bucheţele mici şi, împreună cu celelalte legume, se mai călesc câteva minute înăbuşit.
  4. Se condimentează cu sare, piper măcinat, se adaugă mierea sau zahărul, sosul de soia şi se pune margarina. Se introduce tava în cuptorul încălzit în prealabil şi se lasă să se rumenească.
din aceeasi categorie