1. Se scoate aluatul franţuzesc din congelator.

2. Separat se pregăteşte carnea tocată, se taie ceapa şi se căleşte în uleiul încins, se pune carnea şi se potriveşte după gust cu sare şi piper. Se lasă să se călească. Se amestecă încontinuu să nu se lipească.

3. După ce s-a fiert se lasă la rece, iar după aceea se pune un ou şi se amestecă bine până se leagă. Se dă drumul la cuptor la o temperatură de 160° C şi se pregăteşte tava.

4. Aluatul se întinde cu sucitorul şi se mai presară făină din când în când să nu se lipească. Pe foaie se întinde uniform carnea tocată. După aceea se rulează foarte strâns să nu curgă din umplutură şi se taie bucăţi potrivit de groase, care seamănă cu nişte melcişori. Se aşază în tava unsă, lăsând spaţii mici între ele şi se ung cu ou. Se lasă la copt 30 de minute.