1. Se spală și se curăță pieptul de pui. Se lasă la scurs, se taie cubulețe și se călește în tigaie cu 2 lingurițe de ulei de măsline. Când s-a rumenit, se presară boiaua, se adaugă o linguriță de cimbru și se adaugă apă, până se acoperă carnea. Se lasă la fiert, până se înmoaie carnea.
  2. Între timp, se spală și se curăță ciupercile și ceapa. Ciupercile se taie pe jumătate sau în sferturi, iar ceapa se taie solzișori. Se pun la călit în tigaie cu puțin ulei de măsline și se trag deoparte când sunt gata.
  3. Se fierb foile de lasagna în apă și un praf de sare, conform indicațiilor de pe ambalaj. Între timp, se preîncălzește cuptorul la 180°C.
  4. Se unge cu puțin unt un vas termorezistent, apoi se pune o foaie de lasagna, un strat de carne de pui, unul de ciuperci, două linguri de smântână, sare, piper, cimbru și iar o foaie de lasagna, până se termină ingredientele. Se bagă la cuptor şi se lasă până se rumeneşte.