1. Ficatul de miel se lasă aproximativ o oră în lapte. Se spală carnea de pui, apoi, împreună cu ficatul, se pun să fiarbă, la foc mic, în apă cu un praf de sare.
  2. Se încearcă cu o furculiţă dacă au fiert, apoi se scot în sită să se scurgă şi se taie bucăţi mici. Se curăţă ceapa şi se lasă câteva minute în apă rece.
  3. Separat, într-un bol, se pune miezul de la o baghetă şi se stropeşte cu laptele călduţ. Se pun toate ingredientele în robot şi se lasă să se paseze aproximativ 10 minute.
  4. Se adaugă ouăle unul câte unul, se condimentează cu sare, cimbru şi piper şi compoziţia se toarnă într-o tavă de cozonac tapetată cu unt şi cu pesmet. După ce s-a copt, se lasă să se răcească şi se serveşte împreună cu alte aperitive calde, cât şi reci, şi cu ceapă verde.