1. Se unge o tavă dreptunghiulară cu puţin unt şi se dă drumul la cuptor la o temperatură de 120° C.

2. Se pregăteşte sosul béchamel. Untul se pune într-o crăticioară şi se topeşte. Peste unt se pune făina şi se amestecă bine cu untul să nu facă cocoloaşe, după care se toarnă laptele călduţ puţin câte puţin până se formează o cremă de consistenţa smântânii şi se mai dă în 2-3 clocote.

3. Crema de brânză se prepară din brânza rasă, ouăle şi smântâna, toate amestecându-se bine. Această compoziţie se bagă în fiecare tub de cannelloni şi se aşază în tavă, unul lângă altul. Peste ele se toarnă sosul béchamel şi se presară caşcavalul ras pe toată suprafaţa. Se bagă la cuptor şi se lasă aproximativ 40 de minute.

4. După ce s-au copt, se scot din cuptor şi se lasă puţin să se răcească. Se ornează cu pătrunjel verde şi se servesc ca fel principal.