Briose cu afine

Sunt pline de fructe si tare versatile. Poti servi briosele cu afine dimineata la micul dejun, alaturi de o ceasca de cafea, le poti servi ca o gustare la petreceri sau ca desert, dupa masa.

Placinta cu legume

O masa rapida, plina de legume satioase? Nimic mai simplu! Cateva ingrediente comune sunt tot ce ai nevoie, iar daca cele enumerate nu-s preferatele tale, le poti inlocui.

Tarta cu vinete si dovlecei

O reteta pentru care nu trebuie sa te apuci sa prepari un blat de tarta, separat de compozitie. Preparatul iese mult mai rapid asa, si este si mai compact.

Pui cu ciuperci in sos de spanac

3 ingrediente principale, pe care aproape toata lumea le iubeste, intr-un singur preparat: pui cu ciuperci in sos cremos de spanac, cu branza rumenita deasupra.

Tarta cu legume

E probabil cea mai colorata tarta aperitiv pe care o poti incerca! Cu cat gasesti legume mai diferite intre ele cromatic, cu atat tarta va avea un aspect mai impresionant.

Caponata siciliana

Caponata siciliana este o reteta cu traditie in Italia, inventata asemenea retetelor de pizza, din ce aveau oamenii prin frigider. La baza, insa, in rolurile principale sunt vinetele, caperele si maslinele, iar restul ingredientelor pot fi adaugate sau eliminate, in functie de gust.

Cupcakes de vanilie

Sunt cele mai simpatice si aspectuoase deserturi pe care le poti prepara, si care sa arate foarte elegant. Le faci din ingrediente banale, iar in functie de cum iti folosesti imaginatia le poti imbogati cu elemente de decor, fructe sau alte toppinguri.

Tarta de rosii cu branza

Rosiile si branza sunt preferatele tale in perioada verii? Ce ar fi sa le combini intr-o tarta delicioasa?

Supa de pui concentrata

Orice mancare preparata va avea gustul mult imbunatatit daca in locul apei pe care o adaugi in mod normal la fierbere, adaugi o portie de supa concentrata de pui.

Legume gratinate cu bacon

Ai vrea sa incluzi mai multe legume in alimentatie, dar nu stii cum sa le prepari? Cu reteta asta de legume gratinate n-ai cum sa dai gres, iar daca adaugi si bacon (cat mai crocant, desigur), sigur vei adora preparatul.