Cuptoarele zidite din cărămidă sau piatră, în curtea, grădina sau foișorul de acasă sunt ideale pentru iubitorii gătitului în aer liber sau pur și simplu, pentru cei care adoră relaxarea înconjurați de membrii familiei sau alături de prietenii pofticioși! Fie că dorești un grătar grădină construit complet din cărămidă sau zidit din beton, în stil clasic, rustic sau cu un design modern, cuptorul tău va funcționa optim și va atrage admirația tuturor invitaților tăi!

Dacă îți dorești renumitele modele de cuptoare rustice sau moderne, îndrăgită firmă sibiană PEFOC, îți stă la dispoziție cu toate materialele necesare: kituri și pachete complete pentru construirea unui grătar de grădină spectaculos și la prețuri accesibile. Noi te ajutăm cu toate materialele de care ai nevoie în timp ce, pe tine te lăsăm doar să încingi carnea pe grill sau să te pregătești să coci pâinea sau cozonacii calzi în cuptor!

Cu peste 20 de ani de experiență în industria soluțiilor termice alternative din România, meșterii sibieni îți pun la dispoziție o gamă întreagă de materiale, adezivi, mortare, piatră sau cărămidă, pentru amplasarea unui frumos cuptor zidit rustic sau modern, direct la tine în curte, la prețuri accesibile. 

Indiferent dacă ești un împătimit culinar sau doar îți place să gătești în aer liber, atunci beneficiezi de servicii profesionale de construcție, montaj și punerea în funcțiune a unui cuptor de pâine sau de pizza, pe vatră sau cu plită, model industrial sau chiar cu afumătoare.

De la construcția unui șemineu pe lemne și până la cea a unui grătar de grădină sau a unui cuptor de exterior acoperit, PEFOC este locul perfect pentru proiectul tău. Fie că ești un amator sau un meșter cu experiență în construcția de cuptoare, ori de grătare profesioniste, noi îți punem la dispoziție toate materialele și adezivii necesari. 

Tot ce trebuie să faci este să ai o schiță detaliată și completă pentru proiectul dorit de tine, iar noi venim cu soluții complete și sigure de construcție. În acest fel, vei putea realiza orice modele de grătare, rustice sau moderne, din cărămidă sau piatră, având siguranța lucrului bine făcut și garanția unui produs final durabil! 

Atunci când te apuci să-ți construiești un cuptor de curte, nu e important numai ce cărămidă se folosește la grătar, ci și plita, accesoriile din fontă sau cele metalice, precum și celelalte materiale utilizate la construcție – acestea trebuie sa fie dedicate domeniului termic, adică să fie rezistente la temperaturi mari, la foc și intemperii!

Pe lângă partea estetică a cuptorului, acesta trebuie să reziste fără probleme la factorii externi: temperaturi extreme și intemperii! Pentru reușita proiectului tău, ai nevoie ca montarea cuptorului să fie efectuată de către un profesionist care va executa lucrarea doar cu materiale dedicate acestui domeniu, precum: mortarul, piesele metalice, diverși adezivi, cărămidă, piatră etc. 

Așadar, intră chiar acum pe site-ul oficial www.pefoc.ro și vezi cum arată gama completă de grătare pentru curte, ustensile grătar profesionale și cuptoare exterioare deosebite care să înfrumusețeze terasa, foișorul sau grădina din spatele casei tale. 

În plus, oferta meșterilor sibieni curpinde și o serie întreagă de șeminee pe lemne, șeminee pe gaz sau pe peleți, sobe noi, moderne sau cu aspect rustic, alături de accesorii și materiale specializate universului termic alternativ, la prețuri potrivite pentru gusturile și buzunarele tuturor!